Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové srdce | 500 g |
sladkokyselé okurky | 4 ks |
bobkový list | 1 ks |
pepř celý | 8 kuliček |
hladká mouka | 2 lžíce |
máslo | 20 g |
sůl | |
cukr | |
citrónová šťáva | |
mléko | 250 ml |
smetana ke šlehání | 200 ml |
Postup: Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky. Na oleji orestujeme kuřecí maso dozlatova.... zobrazit recept
Postup: V trošce mléka za stálého míchání metličkou pomalu rozpustím na mírném ohni... zobrazit recept
Postup: Růžičkovou kapustu očistíme, odstraníme škaredé listy a vložíme do hrnce.... zobrazit recept
Postup: Dáme vařit na proužky nakrájenou kapustu a hrst krup. Osolíme, přidáme... zobrazit recept
Postup: Plechovku slazeného kondenzovaného mléka (Salko) dáme do vyššího hrnce,... zobrazit recept
Pepř je jedním z nejoblíbenějších a nejrozšířenějších koření na světě. A to nejen pro jeho výrazné a štiplavé aroma, ale i díky svým povzbuzujícím účinkům na naše tělo, které si mnozí z nás ani neuvědomují. Pepř černý je... zobrazit článek